Søk
top

INNHOLD PÅ SOSIALE MEDIER

Få suksess på Facebook og andre sosiale medier med riktig strategi og engasjerende innhold. Kontent har lang erfaring med strategi, produksjon av innhold og distribusjon, slik at ditt budskap når ut.  

HVA ER DET?

Du er der helt sikkert allerede – på sosiale medier – og det er dine kunder også!

Sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube er viktige digitale kanaler for din forretning. Du kan møte dine kunder der de er, snakke med dem i øyehøyde og bli en relevant del av deres hverdag.

  • Danske kvinner bruker i gjennomsnitt 48 minutter daglig på sosiale medier, menn bruker 37 min.

NORSK STATISTIKK KOMMER.

Sosiale medier er en fellesbetegnelse for mange forskjellige digitale plattformer – de mest kjente her hjemme er Facebook, Youtube, LinkedIn, Instagram og Snapchat.

Felles for alle er at de naturligvis er ‘sosiale’. Det vil si at de er bygget opp rundt at vi bruker dem til å dele ting med hverandre og vi har en dialog om noe som interesserer oss.

Det stilles høye krav til måten vi bruker sosiale medier til strategisk kommunikasjon og markedsføring. Det er essensielt å snakke på plattformens premisser og gi målgruppen relevant innhold – så innholdet blir sett, likt, kommentert og delt.

HVA ER FORDELENE?

Sosiale medier kan brukes til å skape sterke relasjoner til dine kunder – også til direkte salg. Men for å få suksess krever det en klar strategi, godt innhold og presis distribusjon. Det kan Kontent hjelpe med.

Har du snakket med kunden din i dag?

Det er et viktig spørsmål å stille seg selv hvis du vil ha suksess på sosiale medier. Som brand glemmer vi ofte å tenke ‘human to human’ når vi kommuniserer på sosiale medier. I stedet har vi en tendens til å skyte vilt rundt med taktiske budskaper om våre brands.

Hvis du vil ha suksess på sosiale medier skal du først ta et lite skritt tilbake og stille spørsmålet: Hva interesserer målgruppen seg egentlig for? Og hvilke gode historier har du som du gjerne vil fortelle om ditt brand? Hvis du får styr på det, er du godt på vei til suksessfull og strategisk bruk av sosiale medier.

Det kan virke uoverkommelig å komme i gang med å produsere godt innhold til dine sosiale medie-kanaler, men Kontent har god erfaring med strategi, produksjon av innhold og distribusjon.

HVA FUNGERER?

Ting går raskt på sosiale medier, så innholdet må fange brukerens oppmerksomhet umiddelbart. Brukerne på sosiale medier har også blitt mer kresne, fordi strømmen av innhold er så stor. Det stiller store krav til kvaliteten av innholdet ditt for å få nettopp din bedrifts budskap spredt ut.

Det er mange muligheter for å skape innhold på sosiale medier, og det kommer hele tiden flere til. Landskapet og mulighetene endrer seg lynraskt, og det krever at man har tunga rett i munnen.

Hver plattform har også sin unike form og språk – innhold skal produseres unikt til hvert sosiale medie, da virker det troverdig for målgruppen.

Det er mange muligheter for å lage godt innhold på sosiale medier. Du kan fortelle et budskap og engasjere målgruppen med bilder, video, animasjoner og mye mer.

Sosiale medier kan brukes til mer enn bare å skape oppmerksomhet og fortelle gode historier om ditt brand. Du kan også drive trafikk til for eksempel en nettbutikk.

MÅLRETTET ANNONSERING

Nå har du styr på det gode innholdet – men du er ikke helt i mål ennå. Din innholdsstrategi skal støttes av målrettet annonsering som sørger for at de riktige målgruppene ser innholdet ditt og engasjerer seg i ditt brand.

På alle sosiale medier er det mange muligheter for å jobbe målrettet og annonsere til akkurat de menneskene du gjerne vil snakke til.

Kontent jobber sammen med Bonnier Media med å få størst effekt av kundenes annonsebudsjetter på blant annet våre egne mediekanaler. Det kan for eksempel foregå ved å spre en kampanje over flere av våre boligmedier.

DETTE KAN VI HJELPE MED

Sosiale medier styrker både brand og forretning ved å skape kjennskap og salg. Bonnier Studio hjelper deg med å utvikle og produsere innhold som er riktig for deg og tilpasset de målgruppene du vil treffe. Vi hjelper også med å navigere mellom dine kanaler på sosiale medier og dine egne digitale plattformer, slik at du får en effektiv strategi og når kundene dine der de er.

Suksess på sosiale medier handler om kreativitet, kvalitet, tilstedeværelse og inngående kjennskap til plattformene og målgrupper – det gir best resultater.

Kontent veileder bedrifter til å strukturere og prioritere kommunikasjonen på SoMe-plattformer på den beste måten og på optimale tidspunkt, slik at ressursene blir utnyttet best mulig.

Når innholdet er publisert, forbedrer vi det løpende og tilpasser kampanjer ut ifra tidligere resultater og erfaringer.

Vi lager relevant innhold for å sikre bedrifters synlighet og hjelper med alt fra strategi og idéutvikling til håndtering, slik at dere kan skape gode og langvarige relasjoner til kundene:

  • Strategi for tilstedeværelse på sosiale medier
  • Innholdsproduksjon
  • Content management
  • Community management
  • Annonsering
  • Rapportering og løpende tilpasning av innhold