Søk
top

SØKEMOTOR-OPTIMALISERING (SEO)

Redaksjonelt innhold kan få mye organisk trafikk uten annonsering hvis det er søkemotoroptimalisert.

Hva er fordelen med en SØKEMOTOROPTIMALISERT TEKST?

De fleste forbrukere begynner kjøpsprosessen på nettet, og derfor må din bedrift være med i hele kjøpsprosessen – fra innledende informasjonssøkning til endelig kjøpsbeslutning. Det kan Kontent sørge for.

Vi har kunnskap om hvert eneste trinn i kundenes reise og hvordan man fastholder dem ved å avdekke alle kundenes spørsmål eller innvendinger når de havner på din hjemmeside.

På den måten sørger vi for at kunden kan finne siden under hele kjøpsprosessen når de søker på nettet.

Vi vet hvordan kundene tenker og hva som fenger dem.

Selv de beste artiklene, tips, guider m.m. har problemer med å nå ut

– og dermed bli sett av mange i målgruppen –

hvis innholdet ikke lever opp til god SEO.

Les mer om vårt arbeid med SEO

HVA FÅR DU?

  • Omfattende søkeordsanalyse*
  • Research av kommersielle muligheter og konkurrenter
  • Produksjon av artikler, page title, meta description og ALT-tekst

*) Hvis dere allerede har SEO-eksperter tilknyttet in-house eller via et byrå, samarbeider Kontent gjerne med dem og sørger for at det går opp et nivå.

HVA ER FORDELENE MED Å LA OSS HÅNDTERE SØKEMOTOROPTIMALISERTE ARTIKLER?

  • Våre journalister med innredning og design som spesialfelt sitter klare til å produsere innhold på bakgrunn av omfattende søkeordsanalyser.
  • Konkurrentene blir analysert i forhold til din bedrift. Det kan blant annet avdekke lavthengende frukter i din bransje. På den måten hjelper vi med å komme til toppen i søkemotorer ved å utnytte konkurrenters feil, mangler eller dårlig forarbeid.
  • Vi passer godt på dine brands og sørger for å skape en digital identitet som er gjennomført, troverdig og tiltrekkende.
  • Dine målgrupper blir analysert for å finne frem til hvordan innholdet skal optimaliseres for å gi stor trafikk og treffe de riktige brukerne.
  • Vi vet hvordan page titles, meta descriptions, ALT-tekster og andre SEO-tekster skal formuleres for å få mest mulig gjennomslagskraft med akkurat ditt innhold.

Hos Kontent får dere adgang til et dedikert og ærlig innholdsbyrå, som via profesjonelle, kreative og strategiske innholdsløsninger styrker deres brand og forretning.

Kontent er en del av Bonnier Media – et mediehus som i mange år har levert relevant innhold, inspirasjon og underholdning til hele Norge.

VI PRODUSERER INNHOLD SOM ER LETT, LEVENDE OG INSPIRERENDE FOR MOTTAKEREN

Vi i Kontent er spesialister innen innholdsproduksjon av høy kvalitet til bruk i din bedrifts egen kommunikasjon og markedsføring.

Vi har en forkjærlighet for innredning og design, som ligger dypt forankret i vårt DNA med Bonnier Medias portefølje av boligtitler – Bo Bedre og Bolig Pluss.

Les om 4 måter å få suksess med SEO

VI ER ILDSJELER SOM VIL SKAPE UNIKT KVALITETSINNHOLD FOR DEG

Kontent har som mål å bli en av Norges førende innholdsbyråer fordi vi har noen av de dyktigste journalistene, art directors, stylister, prosjektledere m.fl. tilknyttet oss, som kan bidra til ditt brand med mangeårig erfaring med innholdsproduksjon til blant annet suksessfulle livsstilsmagasiner.

… Er du klar til å samarbeide med oss?